32 ГОДИНИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА КТ ПОДКРЕПА

Днес, 8 февруари 2021 г., Конфедерацията на труда „Подкрепа“ отбелязва 32 години от създаването си. Родена в битките за основни човешки права, „Подкрепа“ се доказа като автентичен защитник на хората на наемния труд, стана кауза и съдба. Изпълнителният съвет пожелава на всички членове, ръководители на синдикални секции, на синдикални регионални съюзи, на федерации и на синдикати, на всички асоциирани членове, експерти и сътрудници – здраве, сили и успех.
Правата на трудещите се нуждаят от защита във всяка епоха и във всеки социален и икономически модел. Особено днес, когато втората вълна на пандемията Ковид-19 причини също и втора вълна от загуба на работни места, ролята на „Подкрепа“ е от ключово значение. Само заедно можем да посрещнем тези предизвикателства. Само заедно можем да постигнем високо ниво на защита на работещите и да допринесем за по-добри условия на труд и повишаване на стандарта им на живот.
Честит празник на всички от Синдиката, донесъл свободата!
Честит рожден ден и на нашия почетен президент д-р Константин Тренчев! Пожелаваме му здраве, щастливи години и вдъхновение!